E-Learning Energetisch Coach

Energetisch coach.jpg

Wat is een energetisch coach?

Een Energetische Coach is iemand die via de energie van de kosmos lichamelijke en geestelijke problemen behandelt om de balans in het lichaam aan te zetten om te herstellen.

Een Energetische Coach kan een aanvulling zijn voor de klassieke geneeskunde.

 

Wat omvat de cursus “Energetisch Coach”

Je leert in deze E-Learning cursus hoe je als Energetische coach omgaat met kosmische energie en hoe je het zelfhelende vermogen van het lichaam activeert. Je leert anders te kijken naar situaties, voorwerpen, omgevingen en hoe je goed kan gronden om zelf goed in balans te blijven.  De werkwijze en hulpmiddelen voor aura en chakra healing worden jou uitgebreid en zo concreet mogelijk aangeboden.                                                                                                                                  

De meridianen onthullen de banen en drukpunten die de organen beïnvloeden. Bovendien wordt een tip van de sluier van aromatherapie opgelicht, krijgen edelstenen meer betekenis en zul je kleuren leren toepassen om de balans in het energetisch lichaam te herstellen.

In deze cursus leer je deze technieken aan.  Heb je deze therapieën eenmaal onder de knie, dan ben je als geen ander in staat het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

Energetische Coach is een online cursus die veel verder gaat dan alleen maar het leren kennen van aura en chakra’s. Je leert op vakkundige en verantwoorde wijze energetisch te werken op het lichaam, de menselijke geest en zelfs de ziel.  De aangeboden methoden versterken het zelfgenezend vermogen, dragen bij tot bewustwording en kunnen ingezet worden om iemand te begeleiden in zijn spirituele ontwikkeling.

Eén keer per maand nemen we een hoofdstuk onder de loep, we doorgronden en bestuderen proefondervindelijk het thema van het moment en maken het ons volledig eigen.

 

Hoe lang duurt deze cursus?

Dit is een individuele cursus, op maat van jouw eigen agenda. Jij bepaalt zelf de snelheid van studeren. De minimale periode is 10 maanden. Na elk hoofdstuk is het belangrijk om de nodige tijd vrij te maken om de opgedane kennis in de praktijk uit te testen en te laten inzinken. Het gaat er in de eerste plaats om jezelf gevoelig te maken voor de verschillende aspecten van het energetisch leven.  Heel jouw studietijd sta ik aan je zijde en begeleid je om de sprong te wagen.

 

Welke basiskennis is vereist?

Er is geen specifieke vooropleiding nodig. Een open geest, een gezonde nieuwsgierigheid en motivatie zijn belangrijkst. En natuurlijk moet je openstaan voor het bestaan van verschillende energievormen

 

Hoeveel kost het?

De hele cursus Energetisch Coach bevat 10 hoofdstukken waarvan elk een specifiek thema behandelt. (zie het overzicht verder in dit bericht). Het totale cursuspakket van 10 hoofdstukken wordt aangeboden voor 125€.

Ben je niet helemaal zeker of de cursus iets voor jou is? Geen probleem. Ik bied je de mogelijkheid om elk hoofdstuk individueel te bestellen. Kies het onderwerp dat je het meest aanbelangt of interesseert en bestel alleen dat onderdeel. (of meerdere indien je wil). Zo krijg je voor weinig geld toch een goed inzicht in de materie en kan je later beslissen of je verder wil of niet. En als je verder wil, en de totale cursus bestelt,  trek ik het reeds geïnvesteerde bedrag gewoon af van de totaalprijs voor de cursus. Simpel toch?  

Je kan individuele hoofdstukken bestellen voor de prijs van 15 €.

 

Hoe kan ik deelnemen?

Onderaan dit artikel vindt je een aanvraagformulier tot deelname aan de totale cursus of een gedeelte ervan. Ik stuur je na ontvangst van het ingevuld formulier een uitnodiging tot betaling van het overeenkomstige bedrag. Na betaling stuur ik jou de cursusdelen per email door in pdf formaat.

 

 

Samengevat

E-Learning Energetische Coach

Cursus    

Energie voelen en waarnemen, aura en chakra leer, aromatherapie, kleurentherapie, meridianentherapie, anamnese formulier

Soort cursus

E-Learning (online leren) - Thuiscursus

Omvang

10 uitgebreide lessen

Duur

10 maanden

Tijd

Voor de lessen en techniekopdrachten ca 3-5 uur per week.
Waarschuwing! Als je eenmaal de werking van energie ontdekt hebt, kan je je niet meer indenken hoe je leven ervoor was.

Investering

Het totale lessenpakket (10 lessen) kost 125 €. Afzonderlijke hoofdstukken 15 €.

Vereisten

Geen specifieke vooropleiding nodig. Je moet wel openstaan voor het bestaan van verschillende energievormen.

Vanaf leeftijd

Minimum 18 jaar

Doelgroep

Particulier, zelfstandige en (massage) therapeuten.

Certificaat

Na afloop ontvang je een certificaat van Energetisch Coach van massagepraktijk Nephthys

 

Niet overtuigd? Vraag hier je gratis proefpakket aan. (extracten uit verschillende hoofdstukken).

Wil je bestellen? Vul het aanvraagformulier tot deelname in.